5 Simple Statements About پمپ شیمیایی Explained

پمپ پلیمری، پمپ ضد اسید بوده و برای سیلات خورنده بسیار کارایی دارند. پمپ پلیمری با الکتروموتور های تک فاز و سه فاز کوپله می شود. بخش ورودی و خروجی این پمپ ها به صورت فلنجی و سر شیلنگی و قابل تغییر و در سایز مختلف استفاده می شود. در پمپ های پلیمری با توجه به خواص و ویژگی های سیال قابل انتقال، انتخاب نوع متریال ساختمان پمپ اهمیت دارد زیرا مواد با توجه به تنوع زیاد سیالات شیمیایی از نظر خواص (اسیدی، بازی، نمکی و غیره) و خواص فیزیکی (درجه حرارت، سایش، غلظت و غیره) دارای عملکرد متفاوتی در برابر خوردگی می باشند.

Advertisement cookies are utilized to offer guests with related adverts and marketing and advertising strategies. These cookies keep track of readers throughout Internet sites and collect facts to offer personalized advertisements. Other individuals Other people

نکاتی که هنگام راه‌اندازی پمپ‌های پلمیری باید در نظر گرفت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

پمپ های اسید از جمله پمپ هایی هستند که برای انتقال مواد شیمیایی یا اسیدی مورد استفاده قرار می گیرد. این پمپ ها مزایای خوبی دارند و در تولید آنها از متریال مخصوصی استفاده می گردد که در این مقاله به خوبی توضیح داده شده است. همچنین انواع پمپ ضد اسید و کاربردهای آن مورد بررسی قرار گرفته است که می تواند اطلاعات خوبی در انتخاب پمپ مناسب، به شما ارائه دهد.

سیل: سیل‌ها به عنوان موانع بین اجزاء متحرک و غیرمتحرک عمل می‌کنند و از نشتی مایعات به خارج از پمپ جلوگیری می‌کنند.

بیشتر بخوانید   تزریق پلاستیک چیست؟ نحوه کار دستگاه تزریق پلاستیک

گندزدایی آب خطوط لوله ها با تزریق واتکس و سایر get more info مواد شیمیایی

فروشگاه درویش یکی از وارد کنندگان بزرگ و اصلی وسایلهای صنعتی از جمله پمپ های صنعتی که میباشد ؛ با توجه به سابقه ی چند ساله ی مجموعه درویش در عرضه کردن این نوع محصولات بهترین خدمات را به راحتی به شما عرضه کند و از ایجاد هرگونه مشکل و سختی برای مشتری در زمان خرید جلوگیری کند . 

در صنایع مختلفی که نیاز به اسیدشویی بعد از مصرف می باشد ، در مشاغل فنی و تاسیساتی و ...

فیلتر محفظه ای کربن دار

جنس بدنه، پروانه، شافت و آب بند این پمپ ها از فلزات مختلف انتخاب و ساخته می شوند تا بتوانند در برابر خورندگی مواد شیمیایی مختلف مقاومت کنند.

این چرخیدن باعث ایجاد مکش در ورودی پمپ می‌شود و سیال را به داخل محفظه پمپ می‌کشد. پس از ورود سیال به داخل پمپ، پروانه سیال را به چرخش در آورده و سیال شروع به شتاب‌گیری می‌کند. این شتاب‌گیری باعث ایجاد فشار درون پمپ می‌شود و در نتیجه سیال با فشار از قسمت خروجی پمپ خارج می‌شود.

پمپ های دیافراگمی برای کاربردهایی که نیاز به کنترل دقیق و فشار بالا در جابجایی سیالات خورنده دارند مناسب هستند. از سوی دیگر، پمپ های محرک مغناطیسی، طراحی بدون آب بندی را ارائه می دهند و خطر نشتی را از بین می برند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *